Per elaborar la tarta de crema necesitarem un bizcocho genovés i 800ml de crema pastissera i nata muntada.
Ingredients
- Almívar
- 120ml aigua
- 120gr sucre
- 1/2 got brandy
- Frambueses
Preparació
Per preparar l'almívar posem en una casserola l'aigua i el sucre. Quan el sucre está dissolt i l'aigua bullint afegim el brandy i deixem bullir suaument fins que s'evapora l'alcohol. Deixem refredar a temperatura ambient.
Per muntar la toratada tallarem el bizcocho en 3 làmines. Emborratxem la primera part amb l'almívar i la cobrim amb una capa de crema pastissera. Posem la segona làmina a sobre i l'emborratxem igual que la primera. Posem una capa de crema a sobre. Finalment emborratxem la tercera part i la posem a sobre. Amb l'ajuda d'una espàtula cobrim tota la tortada amb crema, per sobre i pels costats.
Per decorar posem 8 frambueses i entre cadascuna fem un montonet de nata.
Comentarios
Publicar un comentario