Ingredients per a 8 crêpes
- 2 Ous
- 300 mL de llet
- 150gr farina
- Sal
- Mantega
- Tamissem la farina en un bol i afegim un polssim de sal. Si els fem dolços podem afegir 25gr de sucre.
- Afegim els ous lleugerament batuts amb un poc de llet. Anem afegint la llet restant mentre mesclem amb la varilla evitant que quedin grumolls.
- Mesclem la farina amb un poc de llet fins que no queden grumolls.
- Deixem reposar la massa mínim 15 min i idealment una hora a la nevera.
- Afegim la resta de la llet i ho acabem de mesclar.
- Amb una paella antiaderent posem la mantega i l'escampem bé per tota la superfície de la paella. El primer el descartem. Així ens assegurem que tota la paella està engreixada.
- Per cada crêpe tirarem un caço gairebé ple de massa.
mmm... a veure si un dia d'estos me'n fas!!! jijiji
ResponderEliminar