Massa de Crêpe

Ingredients per a 8 crêpes
  • 2 Ous
  • 300 mL de llet
  • 150gr farina
  • Sal
  • Mantega
Preparació
  1. Tamissem la farina en un bol i afegim un polssim de sal. Si els fem dolços podem afegir 25gr de sucre.
  2. Afegim els ous lleugerament batuts amb un poc de llet. Anem afegint la llet restant mentre mesclem amb la varilla evitant que quedin grumolls.
  3. Mesclem la farina amb un poc de llet fins que no queden grumolls. 
  4. Deixem reposar la massa mínim 15 min i idealment una hora a la nevera.
  5. Afegim la resta de la llet i ho acabem de mesclar.
  6. Amb una paella antiaderent posem la mantega i l'escampem bé per tota la superfície de la paella. El primer el descartem. Així ens assegurem que tota la paella està engreixada.
  7. Per cada crêpe tirarem un caço gairebé ple de massa.
Es poden preparar salats o també dolços com a postre. A mi personalment els que més m'agraden són amb mermelada de préssec i un polsim de sucre per sobre.

Comentarios

Publicar un comentario