Ingredients per a 100 calçots
- 2 Nyores
- 6 Tomàquets
- 1 All
- 2 Galleta Maria
- 15 Ametlles
- 20 Avellanes
- 1/2 L oli d'oliva
- Vinagre
- Sal
- 5g sucre
- Pebre Vermell Dolç
- Pebre Negre
- Posem les nyores en aigua al foc fins que arranca el bull. Les retirem de l'aigua i separem la carn de la pell. Descartem la pell de les nyores.
- Rostim els tomàquets i posteriroment els pelem.
- Fem una picada amb 2 tomàquets, la carn de les nyores, l'all, les ametlles, les avellanes i la galleta.
- Un cop ho tenim picat ho posem en un recipient gran i anem introduïnt la resta d'ingredients. D'oli segurament se n'haurà de posar més de mig litre. Anirem afegint els tomàquets i l'oli necessari fins que quedi la salsa amb la textura desitjada. Vigilar amb el vinagre, sempre som a temps d'afegir-ne un poc més.
- La deixem reposar aproximadament 30 minuts i comprovem el sabor. Rectifiquem la sal, el pebre o el vinagre al gust
Si queda espessa més tomàquet, si queda clara més avellanes i ametlles
Comentarios
Publicar un comentario