Ingredients:
- 5 patates
- 5 o 6 tomáquets
- 4 alls
- 1 ceba petita
- 1 cullerada de café de pebre vermell picant
- Sal
- 2 Pestetes
- 1 cullerada sopera de vinagre
- 1 cullerada de café de sucre
- 1 fulla de llorer
Preparació:
- Pelem les patates i les tallem a cantos
- Pelem i piquem el tomáquet ben petit. No és necessari triturar-lo
- Piquem 2 alls
- Piquem la ceba
- Sofregim els alls picats i la ceba juntament amb les 2 pestetes i el pebre vermell
- En una altra paella més gran fregim les patates quan l'oli estigui molt calent juntament amb dos alls sencers i la fulla de llorer
- Quan la ceba agafi color afegim el vinagre i ho remenem bé. Tot seguit afegim el tomáquet, el sucre i la sal. Deixem coure a foc mig
- Quan estigui la salsa la passem pel turmix
- Quan estiguin les patates daurades les posem en un plat amb paper de cuina a sota durant un minutet. Finalment traiem el paper i repartim la salsa per sobre
Bon profit!
Comentarios
Publicar un comentario