Coca de trempó

Ingredients:
  • 1/2 got d'oli d'oliva verge
  • 1 got d'aigua
  • Farina (la necesària, aproximadament 700 grams)
  • Sal
  • Llevadura ( 1 sobre royal)
  • 4 pebrots verds
  • 8 tomàquets madurs
  • 1 ceba
  • Pebre negre
Preparació:
  1. Preparar la massa. Posem en un bol gran l'oli i l'aigua i anem tirant la farina a poc a poc i amassant. Quan la massa se'ns despegui del bol i de les mans ja tindrem la quantitat justa de farina.
  2. Afegir la sal i la llevadura i amassar fins que quedi ben barrejat.
  3. Deixem reposar la massa durant unes dues hores.
  4. Preparar el trempó. Pelem els tomàquets, la ceba i netegem els pebrots. Ho tallem tot a quadrets i ho barregem.
  5. Escalfem el forn a 180º.
  6. Extenem la massa sobre la safata on farem la coca. Préviament s'ha d'untar la safata amb oli per que no s'apegui la coca.
  7. Escampem el trempó per sobre la massa. Posem un poc de sal, pebre negre i oli.
  8. Enfornem fins que observem que la massa comença a agafar un to marronós. (aproximadament 20 minuts)

Comentarios