Ingredients:
- 1/2 got d'oli d'oliva verge
- 1 got d'aigua
- Farina (la necesària, aproximadament 700 grams)
- Sal
- Llevadura ( 1 sobre royal)
- 4 pebrots verds
- 8 tomàquets madurs
- 1 ceba
- Pebre negre
Preparació:
- Preparar la massa. Posem en un bol gran l'oli i l'aigua i anem tirant la farina a poc a poc i amassant. Quan la massa se'ns despegui del bol i de les mans ja tindrem la quantitat justa de farina.
- Afegir la sal i la llevadura i amassar fins que quedi ben barrejat.
- Deixem reposar la massa durant unes dues hores.
- Preparar el trempó. Pelem els tomàquets, la ceba i netegem els pebrots. Ho tallem tot a quadrets i ho barregem.
- Escalfem el forn a 180º.
- Extenem la massa sobre la safata on farem la coca. Préviament s'ha d'untar la safata amb oli per que no s'apegui la coca.
- Escampem el trempó per sobre la massa. Posem un poc de sal, pebre negre i oli.
- Enfornem fins que observem que la massa comença a agafar un to marronós. (aproximadament 20 minuts)
Comentarios
Publicar un comentario