Pollastre al curry

Ingredients (per dues persones):
  • Dues petxugues de pollastre
  • Xampinyons laminats
  • Una ceba petita
  • Un all
  • 10 o 12 ametlles
  • Un got de llet
  • Un poc de farina
  • Mantega
  • Oli
  • Un bitxo
  • 100gr d'arrós basmati
  • Curry, jenjibre
Preparació:
  1. Tallem les petxugues en troços petits. Les salem i les reservem.
  2. Piquem les ametlles fins que quedi com una farina. Si eren crues, abans les passem per la paella per tostarles un poc.
  3. En una caçola desfem la mantega amb un poc d'oli. Daurem a foc lent la ceba amb el bitxo fins que estigui transparent.
  4. Afegeix l'all picat, el curry al gust y un poquet de jenjibre. Procura no passar-te d'espécies. El segon cop que preparis la recepte sempre en pots afegir més.
  5. En una paella saltem el xampinyons per que es daurin un poquet. Quan estiguin llestos els afegim a la caçola amb la ceba.
  6. En la mateixa paella saltem la petxuga de pollastre. Quan comenci a prendre color l'afegim a la caçola amb els xampinyons i la ceba.
  7. Afegeix la farina d'ametlla i deixa coure durant un o dos minuts a foc lent.
  8. Afegeix una cullerada de farina i remena per que es mescli bé abans d'afegir el got de llet.
  9. Deixa reduir la salsa i llestos.
  10. Per acompanyar podem fer l'arrós basmati.
Bon profit!

Comentarios