Ingredients (per dues persones):
- Dues petxugues de pollastre
- Xampinyons laminats
- Una ceba petita
- Un all
- 10 o 12 ametlles
- Un got de llet
- Un poc de farina
- Mantega
- Oli
- Un bitxo
- 100gr d'arrós basmati
- Curry, jenjibre
Preparació:
- Tallem les petxugues en troços petits. Les salem i les reservem.
- Piquem les ametlles fins que quedi com una farina. Si eren crues, abans les passem per la paella per tostarles un poc.
- En una caçola desfem la mantega amb un poc d'oli. Daurem a foc lent la ceba amb el bitxo fins que estigui transparent.
- Afegeix l'all picat, el curry al gust y un poquet de jenjibre. Procura no passar-te d'espécies. El segon cop que preparis la recepte sempre en pots afegir més.
- En una paella saltem el xampinyons per que es daurin un poquet. Quan estiguin llestos els afegim a la caçola amb la ceba.
- En la mateixa paella saltem la petxuga de pollastre. Quan comenci a prendre color l'afegim a la caçola amb els xampinyons i la ceba.
- Afegeix la farina d'ametlla i deixa coure durant un o dos minuts a foc lent.
- Afegeix una cullerada de farina i remena per que es mescli bé abans d'afegir el got de llet.
- Deixa reduir la salsa i llestos.
- Per acompanyar podem fer l'arrós basmati.
Bon profit!
Comentarios
Publicar un comentario