Ingredients per a 4 persones
- 2 alls
- 1 pebrot verd
- 2 tomàquets madurs
- 500g de xipirons amb la seva tinta
- 1 bossa de tinta
- 8 gambes o llagostins
- 500g d'arròs negre
- 1l de caldo de peix
- Piquem els alls, els tomàquets i tallem els alls a quadrets. Netegem els xipirons, els traem la viruta i el gall.
- Escalfem l'oli d'oliva a la paella. Fem el sofregit, en primer lloc els alls sense que es cremin. A continuació el pebrot i ho sofregim tot. Afegim els xipirons i les gambes uns 2 minuts. Les gambes les retirem i les reservem.
- Afegim el tomàquet fins que perdi l'aigua. Si tenim tinta extra l'afegim en aquest instant.
- Afegim l'arròs i el sofregim durant 1 minut sense deixar de remenar per que no s'enganxi a la paella. Finalment afegim el caldo i repartim l'arrós uniformement. Repartim les gambes per damunt l'arrós.
- Deixem coure a foc lent durant uns 10 minuts fins que s'evapori tota l'aigua.
Comentarios
Publicar un comentario