Ingredients
Amb un poc de llet es desfà la maizena y s'afegeixen els rovells d'ou.
En un pot es posen la llet restant, el sucre, la canyella en rama i la pela de la llimona. Es deixa bollir i es treu la canyella i la pela. S'afegeix la preparació anterior fora del foc. Es torna a posar a foc molt lent i es fa cuallar removent-ho suaument.
- 1 litre de llet sencera
- 160g de sucre en pols
- 70g de maizena
- 6 rovells d'ou
- vainilla
- 1 rama de canyella
- la pell d'una llimona
Amb un poc de llet es desfà la maizena y s'afegeixen els rovells d'ou.
En un pot es posen la llet restant, el sucre, la canyella en rama i la pela de la llimona. Es deixa bollir i es treu la canyella i la pela. S'afegeix la preparació anterior fora del foc. Es torna a posar a foc molt lent i es fa cuallar removent-ho suaument.
Comentarios
Publicar un comentario