Rollets de pollastre i verdures

Ingredients

Per a quatre persones
  • 12 filets de pit de pollastre. No han de ser massa gruixuts
  • 1 carbassó
  • 1 ceba 
  • 1 pastanaga
  • Formatge de cabra

Preparació

Pelem les verdures i les tallen en juliana. A continuació les saltegem amb un rajolí d'oli. Primer la ceba, tot seguit la pastanaga i finalment el carbassó. No ha de quedar cuit del tot ja que després anirà al forn.
Mentrestant salem les petxugues i les passem per la planxa amb una goteta d'oli. Les fem tomba i tomba només per què agafin color ja que s'acabaran de coure al forn.
En una safata de forn posem les petxugues una a una. Per cadascuna posem un trosset de formatge de cabra i una cullerada sopera de verdures saltejades. La tanquem amb l'ajuda d'un escuradents.
Finalment ho posem al forn, prèviament precalentat. La temperatura del forn no ha de ser gaire alta, un 100º, per tal d'evitar que les petxugues quedin molt aixutes. Ho deixem uns 10 minuts i llestos.

Bon profit!

Comentarios