Fideuà

Ingredients

  • 1 pebrot verd
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1/2 ceba petita
  • 2 alls
  • 1 tomàquet madur
  • 1/2 got de brandi
  • 1 sípia
  • 6 gambes
  • 500gr fideus nº2
  • 1.1l de fumet
  • sal
  • pebre vermell
  • julivert

Elaboració

Dorem les gambes i les retirem. Passem la sípia per l'oli fort (1 min) i la retirem. Sofregim la ceba, quan está blanca afegim els pebrots. Seguidament afegill els alls trinxats i julivert i desprès el tomàquet. Ho reguem amb brandi i deixem evaporar l'alcohol. Afegim la sípia i deixem coure un minut. Enrossim els fideus durant un parell de minuts i finalment ho reguem amb el fumet. Posem les gambes a sobre. Deixem coure durant 8 minuts fins que tot el caldo s'ha evaporat i els fideus están cuits.



Comentarios