Ingredients
- 1 pebrot verd
- 1/2 pebrot vermell
- 1/2 ceba petita
- 2 alls
- 1 tomàquet madur
- 1/2 got de brandi
- 1 sípia
- 6 gambes
- 500gr fideus nº2
- 1.1l de fumet
- sal
- pebre vermell
- julivert
Elaboració
Dorem les gambes i les retirem. Passem la sípia per l'oli fort (1 min) i la retirem. Sofregim la ceba, quan está blanca afegim els pebrots. Seguidament afegill els alls trinxats i julivert i desprès el tomàquet. Ho reguem amb brandi i deixem evaporar l'alcohol. Afegim la sípia i deixem coure un minut. Enrossim els fideus durant un parell de minuts i finalment ho reguem amb el fumet. Posem les gambes a sobre. Deixem coure durant 8 minuts fins que tot el caldo s'ha evaporat i els fideus están cuits.
Comentarios
Publicar un comentario