Ingredients
- Per la picada
- 2 dents d'all
- 12 avellanes
- 2 llesques de pa
- 1 poc de sal
- Per al potatge
- 1 litre de brou de peix
- 1 patata
- 600 g de pèsols
- 1 sípia gran
Preparació
Preparem una picada amb 2 dents d'all, 12 avellanes, 2 trossos de pa torrat i un poc de sal. Tot seguit, escalfem el brou de peix en una cassola. Mentrestant pelem una patata i la trenquem a daus, quan el fumet arranca el bull afegim la patata i la picada. Afegim un poquet de sal per que la patata no quedi insipida i ho deixem coure durant uns 12 minuts.
Mentre ho deixem coure tallem una sípia a daus d'1cm aprox i la salem en una paella amb un raig d'oli. Abans de posar la sípia a la paella el foc ha d'estar fort per que comenci a coure tan bon punt la posem. La saltem durant 1 minut aprox. i la retirem en un plat amb paper absorbent.
Quan la patata comença a canviar de textura afegim els pèsols i els deixem coure a foc lent durant uns 10 minuts més. Passat aquest temps afegim la sípia a la cassola, rectifiquem de sal i ho deixem coure tot a foc lent durant uns 10 minuts més. Finalment deixem reposar durant uns altres 10 minuts.
Comentarios
Publicar un comentario