Ingredients
- 2 espatlles de corder
- 2 tomàquets madurs
- 2 cebes grans
- 1 cap d'alls
- 2 claus
- 2 fulles de llorer
- 1/2 rama de canella
- 1/2 got de brandi
- 1 got d'aigua
- OOVE
- 3 patates grans.
Preparació
Salpimentem el corder i deixem reposar 2 hores. Dorem el corder al forn a 180º-190º amb un bon raig d'oli.
Afegim totes les verdures, herbes un bon raig d'oli i deixem que se sofregeixin.
Afegim brandi. Quan s'evaporta l'alcohol afegim aigua i deixem al forn a 170º unes 2 - 3 hores. Anem tombant cada 30 minuts i ho anem mullant amb el suc de la cocció.
Quan el corder porta unes 2 hores afegim les patates sobre el corder. Les patates triguen 1 hora més o menys en estar fetes.
Comentarios
Publicar un comentario