Ingredients
- 5-10gr de Base de curry. Es tracta d'una pasta d'all i jengibre que conté un 60% de jengibre, 30% all i 10% oli de girasol i sal. La base de curry es pot congelar en cubitera per poder utilitzar en diferents receptes.
- 1 ceba tendra
- 50gr tomàquet madur
- 100gr de pasta de tomàquet
- 50ml Oli de girasol
- 500ml Caldo de carn o de peix
- 5gr de cilantro en pols
- 10gr comino en pols
- 10gr pebrot dolç de la vera
- 5gr cúrcuma
- 6gr sal
- yogur o 150gr de llet de coco
Preparació
Posem l'oli i sofregim la pasta de curry (all i jengibre). Afegim 1 ceba tendra picada i sofregim. Pochem bé bé i afegim 50gr de tomàquet natural i 100 gr de pasta de tomàquet ( es pot substituir per tomàquet fregit).
En una paella seca despertem les espècies amb el foc al mínim. Pebrot de la vera, comino, cúrcuma i cilantro. Quan es veuen puntets blancs (comino i cilantro) i fa molt bona olor ho retirem del foc.
Quan el sofregit està ben fet afegim les especies. Ho deixem coure durant un parell de minuts i afegim el yogur o llet de coco. Deixem reduir un poc, sense passar-se, i afegim el caldo o aigua. Deixem guisar tot junt durant 30-45 minuts.
Comentarios
Publicar un comentario